X

Ferrari Purosangue за півмільйона доларів розбили невдовзі після покупки (фото)

Кросовер з Маранелло зазнав аварії в Китаї. Водій не впорався з його керуванням на мокрій дорозі та влетів у відбійник.

Йдеться про спортивний кросовер Ferrari Purosangue, який називають «найрозумнішим представником марки», від удару буквально розірвало на частини. Деталі розкидало дорогою в радіусі кількох метрів, а двигун із підрамником відкинуло до узбіччя. Хтось дуже дбайливий прикрив його парасолькою, яка, до речі, йшла в комплектації авто. Виглядає цей жест дуже комічно, враховуючи руйнування кросовера.

У поліції заявили, що в момент аварії кросовер рухався на надто високій швидкості. Тому його водій і не зміг правильно зреагувати та врятувати Purosangue від заносу. Водій цього Ferrari вцілів. І це завдяки подушкам безпеки, які спрацювали у салоні. Що стосується самого авто, то на нього чекає утилізація, оскільки відновленню він не підлягає.

Читайте також:
Постраждалий від повені Ferrari Purosangue продають за $510 000 (фото)

Варто зазначити, що власник придбав його зовсім недавно і навіть не встиг насолодитися керуванням цього кросовера. У Китаї його вартість розпочинається від 410 тисяч доларів. Purosangue – це перший кросовер у лінійці марки та оснащується він 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 потужністю 715 к.с.