X

Ferrari F355 повністю згорів під час тест-драйву (відео)

Тест-драйв – важлива процедура для автомобілістів, які мають намір придбати ту чи іншу машину. Але не завжди тестові подорожі обходяться без пригод. Яскравим прикладом став інцидент, який стався з Тареком Салахом.

Чоловік прилетів з Лос-Анджелесу (США) до Марселя (Франція), щоб провести тест-драйв спорткара Ferrari F355 1994 року випуску, а потім купити його. Спочатку все було чудово. Тарек насолоджувався поїздкою та знімав свої емоції на камеру. Але в один момент вона перестала бути безпечною.

Варто було Салаху разом із нинішнім власником спорткара виїхати на шосе, як вони відчули запах бензину в салоні. Буквально за кілька хвилин після цього в задній частині машини з’явився дим, а потім стало видно язики полум’я. Продавець та потенційний покупець оперативно покинули салон автомобіля та викликали до місця події рятувальників.

На жаль, на момент їхнього приїзду Ferrari F355 згорів практично повністю. Відновленню спорткар не підлягає. Зазначається, що за іронією долі власник автомобіля з покупцем прямували до сервісного центру, щоб переконатися в його справності.

Читайте також:
Нові Lada Granta та Niva згоріли, так і не виїхавши із заводу