X

Фахівці Mansory доопрацювали Audi RS 7: тепер він потужніший за Bugatti Veyron (фото)

Знамените німецьке ательє Mansory, яке спеціалізується на доробках автомобілів класу люкс, презентувало тюнінгований Audi RS 7 Sportback. Ліфтбек отримав всебічні покращення, у тому числі силової установки.

Тюнери переробили автомобілю передній бампер, додавши візуальної агресії, встановили карбонові елементи на передніх крилах та порогах. Також з вуглеволокна виготовили кришки дзеркал заднього виду та задній дифузор із чотирма ребрами. Ще RS 7 Sportback отримав два спойлери на кормі, круглі патрубки вихлопної системи та значки Mansory, якими замінили стандартні Audi. Колісні диски ліфтбека з Y-подібними спицями виглядають трохи більше ніж у базової версії моделі.

Кузов ліфтбека пофарбували у шляхетний сірий колір, який відмінно поєднується з карбоновими вставками та помаранчевими гальмівними супортами з логотипом Mansory. Салон авто теж виконаний у яскраво-помаранчевому кольорі. Перфорованою шкірою оздоблені не тільки сидіння та дверні карти, а й передня панель, кермо, сонцезахисні козирки, стеля, поручні та стійки. Навіть ремені безпеки оранжеві. Як акценти спеціалісти Mansory використовували металеві вставки.

Тюнери Mansory не залишили поза увагою і силову установку Audi RS 7 Sportback. Вони збільшили віддачу 4,0-літрового бітурбованого мотора V8, який працює в парі з восьмиступеневою коробкою передач Tiptronic та повним приводом Quattro, до 1050 к.с. і 1200 Нм крутного моменту. Це більше, ніж в оригінального Bugatti Veyron. З місця до «сотні» такий ліфтбек розганяється за 2,8 секунди.

Читайте також:
Ательє Mansory представило свій Maserati MC20 (фото)