X

Exeed презентував новий кросовер з кузовом із високоміцної сталі (фото)

У лінійці компанії Exeed з’явився кросовер під назвою Lingyun King Edition. Новинка буде доступна у Китаї за ціною від 18 тисяч доларів.

Відомо, що Exeed Lingyun King Edition побудований на платформі M3X Mars Architecture 2.0 та буде доступний у двох версіях з індексами 300T та 400T. Кросовер досягає в довжину 4780 при колісній базі 2800 мм. Його ширина та висота становлять 1890 і 1730 мм. Особливістю новинки є кузов, виконаний із дуже міцної сталі, шасі Bentele Master Class та багатоважільна незалежна підвіска MacPherson.

Що стосується екстер’єра кросовера, то він виконаний відповідно до актуальної мови дизайну марки. У нього обтічний кузов зі стильними выштамповками, вузька оптика оригінальної форми, довгий капот, широка решітка радіатора і великі колеса, що забезпечують достатню прохідність. Кабіна Exeed Lingyun King Edition також цілком сучасна.

У оснащення салону увійшли сидіння з електрорегулюванням у шести напрямках, функцією вентиляції та обігріву, а також 24,6-дюймовий вигнутий екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Ще є аудіосистема Sony, двозонний клімат-контроль, панорамний люк і двошарове лобове скло.

Також Exeed Lingyun King Edition отримав відеореєстратор високої роздільної здатності, вісім ультразвукових радара, два радари міліметрового діапазону і п’ять камер високої роздільної здатності. Є система активного гальмування, попередження про лобове зіткнення та адаптивний круїз-контроль.

Читайте також:
Електрокросовер Exeed випробували в екстремальному тесті, результат здивував (фото)

Модель буде доступна із двома силовими установками. Версія 300T буде оснащена 1,6-літровим двигуном потужністю 201 к.с., а версія 400T – 2,0-літровим двигуном з віддачею 261 к.с. На ринок новинка вийде найближчим часом.