X

Електричний Porsche Cayenne помітили на тестах задовго до прем’єри (фото)

На Нюрбургрингу фотошпигуни помітили закамуфльований прототип майбутнього електричного Porsche Cayenne. І це за два роки до прем’єри. Відомо, що компанія має намір представити модель у 2026 році.

Кросовер лише частково покритий маскуванням, що дозволяє розглянути деякі зміни. Cayenne отримав більш аеродинамічний кузов з плавними обтічними лініями, вдосконалену оптику у стилі Macan, розширені колісні арки та нові бампери. Інформації про оснащення салону поки немає.

За даними видання Autocar, електричний Porsche Cayenne буде побудований на платформі PPE, яка також лежить в основі меншого Macan та нового Audi Q6 E-tron. Даних про силову установку новинки поки немає. Але на 800-вольтній архітектурі, що використовується, у інших моделей віддача установок досягає 640 к.с. Запас ходу спорткару обіцяно до 700 км.

Читайте також:
У ЄС прощаються з Porsche Boxster, Cayman та Macan

У компанії зазначили, що спочатку вона пропонуватиме паралельно нову електричну і версію з ДВС. Потім паливну відправлять у відставку, залишивши тільки «зелену». Однак терміни у Porsche не назвали.