X

Ед Гріллс і RealTruck анонсували Toyota Tacoma та Ford F-150 для SEMA

Британський мандрівник і телеведучий Едвард Майкл «Беар» Гріллс та тюнінгова компанія RealTruck презентували спільний проєкт для традиційної виставки тюнінгу SEMA 2024, що відбудеться в Лас-Вегасі.

Пікапи Toyota Tacoma та Ford F-150 будуть представлені у телешоу Adventure Garage з Беаром Гріллсом, яка вийде на екрани наступного року. Машини дебютують 7 листопада на автошоу у Вегасі. Вони були побудовані командою Superlift Suspension під керівництвом Гріллса з використанням елементів та аксесуарів від RealTruck.

Toyota Tacoma отримала панель RealTruck Sport Bar, оснащену допоміжними фарами Go Rhino Xplor. До них приєднуються потужний передній бампер, комплект для збільшення кліренсу та колеса Raceline, взуті у масивні позашляхові шини. Пікап також отримав нові килимки для підлоги і фірмовий комплект інструментів.

Ліфтований Ford F-150 виглядає ще екстремальніше. Він оснащений розширювачами крил Bushwacker, переднім бампером Go Rhino Element та бічними підніжками Dominator Xtreme DT. До них приєднуються захисний каркас у кузові та багажник на даху з набором додаткових фар. Також на капоті встановили світлову панель LightShield Pro.

Що стосується програми Adventure Garage з Беаром Гріллсом, то він позиціюється як “запальний телесеріал”, в якому відомий дослідник відкриває світ екстремального тюнінгу. Подробиці поки не повідомляються, але кожен епізод буде присвячений модифікації автомобіля в «щось повністю готове для пригод – розжарені піски Дубая, суворий Гранд-Каньйон або машина для гуманітарної місії в Африці».