X

Dodge Durango отримав нову 710-сильну спецверсію (фото)

Dodge презентував нову спеціальну версію Dodge Durango Hellcat. Вона отримала приставку Hammerhead у назві та стане другою у 2025 модельному році.

Новинка пофарбована в особливий темно-синій відтінок Night Moves з капотом кольору Satin Black, який відмінно поєднується з 20-дюймовими колісними дисками Satin Carbon, які підкріплені шестипоршневою гальмівною системою Brembo з чорними супортами. У салоні позашляховика встановлені сидіння, оздоблені шкірою Hammerhead Grey Laguna. Як акценти використані вставки з карбону та логотипи SRT Hellcat.

Серед інших особливостей обробки кабіни можна відзначити оббивку стелі з алькантари та аналогічну обгортку рульового колеса. Ще Durango Hellcat Hammerhead отримав люк на даху, аудіосистему Harman Kardon з 19 динаміками, слот для бездротової зарядки смартфона, нову мультимедійну систему з 10,1-дюймовим екраном, GPS-навігацією та підтримкою бездротових Android Auto та Apple CarPlay.

Читайте також:
1085 к.с. та 1,4 секунди до сотні: Dodge презентував екстремальний Hornet

Спеціальна версія позашляховика укомплектована модернізованим 6,2-літровим турбодвигуном V8, який видає 710 к.с. потужності та 874 Нм крутного моменту. Мотор дозволяє авто розганятися з місця до «сотні» за 3,5 секунди і розвивати максимальну швидкість в 290 км/год. Модель вже доступна для замовлення за ціною від 113 720 доларів. Чи буде її тираж обмежений, у компанії не зазначили.