X

Дилер Porsche купив із аукціону Tesla Cybertruck за 244 000 доларів (фото)

Tesla ще в кінці минулого року почала постачання свого футуристичного електропікапа Cybertruck. Однак не всім пощастило потрапити в першу хвилю, тож доведеться ще набратися терпіння. Далеко не всі готові на це, тому звертають увагу на аукціони.

На одному з майданчиків, зокрема Cox Automotive в Манхеймі, нещодавно продали новенький Tesla Cybertruck. Виручили за пікап 244 000 доларів, що майже вдвічі дорожче за рекомендовану роздрібну ціну. Наразі це рекордний показник. Раніше електричні пікапи американської марки вже йшли з молотка, але надприбутки були не настільки колосальним.

Відомо, що покупцем виявився дилер Porsche із Південного Орландо. Йому дістався пікап у комплектації Foundation Series із повним приводом, стартова вартість якого становить близько 120 тисяч доларів. З якою метою дилер виклав таку суму за машину від конкурентів, невідомо. Можливо, для того, щоб розібрати та вивчити конструктивні рішення. Так іноді роблять виробники.

Читайте також:
Розгін до «сотні» за одну секунду: Tesla розкрила подробиці нового Roadster

Варто зазначити, що Tesla обмежує перепродаж свого електропікапу. І для того, що виставити його на торги або на сайт продажу, потрібно отримати дозвіл від виробника. Якщо проігнорувати цю умову, то є можливість отримати штраф у розмірі 50 тисяч доларів.