X

Daihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield

На міжнародній автомобільній виставці 2024 року Gaikindo Indonesia International Auto Show презентували цікавий концепт Rocky Crossfield.

Компактні позашляховики Daihatsu Rocky/Toyota Raize сучасного покоління з’явилися у 2019 році, але це не зупиняє виробника пропонувати цікаві варіанти на їх основі. Зокрема, концепт Daihatsu Rocky Crossfield, показаний на автошоу в Індонезії, привертає увагу цікавими модифікаціями, що наголошують на позашляховому потенціалі моделі.

Позашляховик отримав незабарвлені пластикові бампери, нове облицювання радіатора, розширювачі колісних арок та символіку “Rocky Crossfield”. Світлодіодну світлотехніку замінили на галогенові фари, скомбіновані з додатковими жовтими протитуманними фарами. Стандартні шини та диски замінили на 16-дюймові з “зубастою” позашляховою гумою Dunlop. На даху встановили потужний експедиційний багажник.

Серійний Daihatsu Rocky нинішнього покоління дебютував у 2019 році

Rocky Crossfield пофарбований у пісочний Sand Beige Metallic, який вдало контрастує із чорними акцентами. У салоні можна знайти інфо-розважальну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном, а для елементів декору використаний сірий відтінок Dark Grey Metallic. Під капотом розташовується атмосферний 1,2-літровий 3-циліндровий двигун Toyota, який має у своєму активі 65 кВт/86 к.с. та 105 Нм. У парі з ним працює безступеневий варіант CVT.

Концепт Daihatsu Rocky Crossfield 2022 року

Цікаво, що це не перша версія Crossfield у Daihatsu Rocky. Два роки тому на Токійському автошоу був представлений однойменний концепт із гібридним силовим агрегатом, LED-світлотехнікою, бамперами у колір кузова, багажником на даху, шинами Toyo та підвіскою зі збільшеним кліренсом.