X

Dacia запропонувала низку цікавих опцій для популярного Sandero

У лінійці румунської марки Dacia однією з найпопулярніших моделей є кросовер Sandero. Він нещодавно пройшов оновлення, але виробник вніс ще кілька коригувань, щоб зробити модель більш конкурентоспроможною.

Так, у стандартне оснащення Sandero тепер входить набір систем безпеки ADAS. Ще для кросовера запропонована розширена палітра кольорів для кузова, нові варіанти обробки салону і легкосплавні диски з особливим дизайном. Також до сімейства додана топова версія Journey. Все для того, щоб модель могла скласти гідну конкуренцію на ринку нових Citroen C3 і MG3, яким обіцяно багате оснащення, але низький цінник.

Журналісти видання Motor1 звернули увагу, що з переднього бампера Sandero 2025 зник радар. Замість нього у вітрове скло інтегровані камери та датчики, які дозволяють повноцінно працювати системам ADAS. Вони включають вдосконалене автоматичне гальмування, розпізнавання дорожніх знаків та систему допомоги під час руху смугою.

Читайте також:
Dacia представила оновлені Logan, Sandero та Jogger (фото)

У компанії відзначили, що крім нових Citroen C3 та MG3 кросовер також суперничає у сегменті з такими моделями, як Hyundai i20, Mazda2, Opel Corsa, Peugeot 208, SEAT Ibiza, Skoda Fabia та Toyota Yaris.