X

У мережі показали зовнішній вигляд нового Nissan 400Z

Следующее поколение спорткаров Z-серии от Nissan должны представить в течение 12 месяцев. Сейчас же своим видением новой модели делятся разные дизайнеры

Компанія Nissan зараз перебуває у важкому становищі. І щоб виправити хоча б свій імідж, японці активно готують до прем’єри наступне покоління легендарної Z-серії. Офіційної інформації про майбутнє купе не дуже багато, тому простір для фантазії великий.

Читайте також:
С намеком на Datsun: как может выглядеть новый Nissan Z-серии

Саме тому в мережі періодично з’являються рендери з майбутнім зовнішнім виглядом японського спорткара. Під час їх створення автори спираються на єдину доступну інформацію – в дизайні Nissan 400z можна буде побачити ретро-елементи від легендарного Datsun 240Z.

Нові рендери спорткара від Максима Шершньова також поєднують у собі футуризм і ретроелементи. Причому дизайнер створив одразу два варіанти купе – дорожній і трековий. В обох версіях можна помітити щедре використання вуглецевого волокна. Однак трекова версія вийшла куди більш радикальною. На її рендерах можна помітити опуклі колісні арки і габаритні повітрозабірники. Також на авто з’явився каркас безпеки.

Читайте також:
Новый электромобиль Nissan готов к выходу на рынок (фото)

Зрозуміло, немає ніякої інформації і про начинку Nissan 400z. Проте, згідно з припущеннями під капотом у авто буде трилітровий мотор V6 з турбонаддувом. Такий самий мотор встановлено в Infiniti Q60. На вибір у покупців будуть і автоматична, і механічна коробки передач.