X

Citroen готує ефектного суперника Toyota RAV4 (фото)

До виходу на ринок готується наступне покоління компактного кросовера Citroen C5 Aircross. У компанії зазначили, що він буде «яскравим і вірним новій мові дизайну Citroen».

Видання Carscoops, спираючись на шпигунські фото та інформацію, отриману від джерел, наближених до виробника, склав перші рендери моделі. Судячи з них, наступних Citroen C5 Aircross приросте в розмірах і отримає характерну для кросоверів цієї марки передню частину з вузькими фарами і радіаторною решіткою, а також бампер з масивною накладкою і вертикальні повітроводи. Капот у авто атлетичний, а на кормі привертають увагу витягнуті ліхтарі, візуально об’єднані темною плашкою.

Також можна відзначити темний пластиковий обвіс, і досить великі колеса. Палітра кольорів для кузова включатиме яскраві відтінки. Буде доступне і двокольорове фарбування, де дах не завжди білий або чорний, як у інших марок. Салон кросовера на фото не показали. Повідомляється, що оснащення відповідатиме поточним тенденціям у цьому сегменті ринку.

Читайте також:
Citroen вивів на тести конкурента Renault Scenic (фото)

Відомо, що новий C5 Aircross буде заснований на платформі STLA Medium, яка сумісна з повністю електричними та гібридними усьановками. Але детальнішої інформації про них немає. Очікується, що презентують новинку на Паризькому автосалоні, який відчинить свої двері 14 жовтня.