X

Chrysler повертає на конвеєр знаменитий мінівен (фото)

Chrysler три роки тому зняв з виробництва мінівен Voyager, який був одним із перших у світі. Але тепер компанія переглянула своє рішення та повертає модель на конвеєр.

Примітно, що Chrysler не став переробляти автомобіль, а повернув його у виробництво в тому ж вигляді, як пропонувався на ринку в 2021 році. Візуально, це також спрощена версія Pacifica, доступна у відтінках Bright White, Diamond Black і Red Hot. А ось комплектацію салону трохи розширили, і тепер до неї входить кермо з підігрівом, сидіння з електрорегулюванням і підігрівом, тризонний клімат-контроль і дистанційний запуск.

Ще в оснащення мінівена включили 7-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему Uconnect 5 з 10,1-дюймовим екраном і бездротовими Android Auto і Apple CarPlay. До них приєднуються аудіосистема із шістьма динаміками, адаптивний круїз-контроль, парктронік та система моніторингу сліпих зон.

Читайте також:
Chrysler готує новий кросовер та чергове покоління Dodge Durango

У рух Chrysler Voyager наводить 3,6-літровий двигун V6 потужністю 291 к.с. і 355 Нм крутного моменту. Він працює у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою переднього приводу. Замовлення на мінівен вже приймають дилери США. Вартість починається від 40 тисяч доларів.