X

Chevrolet Lacetti став історією: з конвеєра зійшов останній седан

З конвеєра заводу UzAuto Motors в Узбекистані зійшов останній екземпляр Chevrolet Lacetti. Седан раніше збирався і в Україні, де також тривалий час користувався неймовірною популярністю.

Епоха Chevrolet Lacetti завершилася випуском екземпляра з порядковим номером 487 104. Седан пофарбований у чорний колір і оснащений 1,5-літровим бензиновим «атмосферником» потужністю 107 к.с. Комплектується він сидіннями з підігрівом, кондиціонером, двома подушками безпеки, ABS, гідропідсилювачем керма. Ще є незалежна задня підвіска та дискові гальма. Вартість авто 168 млн сум (близько 13 300 доларів).

Chevrolet Lacetti протримався на конвеєрі заводу в Узбекистані майже 15 років. Проте 26 липня 2024 року його історія завершилася. Наступником седана став сучасніший Chevrolet Onix. У нього потужніші мотори і компактні габарити, але при цьому вищий цінник (від 15 тисяч доларів).

Читайте також:
Огляд б/в Chevrolet Lacetti: який ресурс та слабкі місця

Нагадаємо, Chevrolet Lacetti вийшов на ринок у 2002 році і випускався на підприємствах у 12 країнах світу. В Україні його виробляли з 2004 до 2013 року на потужностях заводу в Чорноморську.