X

Cadillac розкрив усі секрети нового кросовера XT5

Американська компанія Cadillac представила повну інформацію про свою новинку – люксовий кросовер XT5. Оновлена ​​модель стала більшою, отримала гібридну версію та 33-дюймовий дисплей на панелі приладів.

Cadillac представив нову інкарнацію свого бестселера – середньорозмірного кросовера XT5 для китайського ринку. Автомобіль отримав свіжий дизайн з новою світлотехнікою, широким облицюванням радіатора та видозміненими бамперами. Ефект даху, який “парить”, створюють чорні накладки на задніх стоках, що візуально відокремлюють дах від кузова. Також новинка отримала адаптивні фари, які перемикають світло, щоб запобігти засліпленню пішоходів та інших водіїв.

У списку опцій з’явилися нові легкосплавні 20- та 21-дюймові диски, а також шестипоршневі супорти Brembo червоного кольору. Двері багажного відділення мають систему безключового доступу з електроприводом, а зверху її прикрашає спойлер. Доповнюють виразний вигляд новинки тонкі задні вертикальні ліхтарі і хромовані патрубки вихлопної системи, інтегровані в задній бампер.
Після оновлення XT5 виріс у довжину на 75 мм до 4888 мм і став ширшим на 54 мм (1957 мм). Крім того, автомобіль отримав збільшений до 158 мм кліренс (+22 мм).

Дизайн інтер’єру багато в чому перегукується з іншим кросовером марки – електричним Lyriq. Автомобіль отримав великий 33-дюймовий вигнутий дисплей, що поєднує шкалу приладів та сенсорний екран інфо-розважальної системи. Приємну атмосферу в салоні підтримує система фонового світла з палітрою зі 126 кольорів. Для обробки використовується семіанілінова шкіра, дерево та полірований алюміній, а селектор АКП виконаний у вигляді циліндричного кристала, прикрашеного об’ємною емблемою Cadillac.

У списку опцій є панорамний дах, “паряча” центральна консоль та панель для бездротової зарядки смартфонів. Покупці також оцінять 24 відділення для різних дрібниць, аудіосистему AKG з a15 динаміками та нове цифрове дзеркало заднього виду з 9,3-дюймовим дисплеєм високої роздільної здатності.

Cadillac XT5 отримав турбований бензиновий двигун потужністю 2 л, 9-ступеневий “автомат” та стартер-генератор на 48В, який має з АКП загальний корпус. Потужність силового агрегату – 169 кВт/230 л. Система повного приводу дозволяє розподіляти до 100% моменту не тільки між осями, а й до будь-якого із задніх коліс, а адаптивна підвіска забезпечує високий рівень комфорту їзди.

Як і належить преміальному кросоверу, в арсеналі ХТ5 є 22 системи активної безпеки, включаючи адаптивний круїз-контроль, система утримання по центру смуги та автоматичного екстреного гальмування, функції моніторингу перешкод під час руху заднім ходом та контролю за сліпими зонами, а також система контролю ряду.

Ціни в Піднебесній стартують з 279 900 юанів ($39 458), а топова версія Platinum обійдеться мінімум в 339 900 юанів ($47 917).