X

BMW випустив позашляхову версію X5 (фото)

Кросовер BMW X5 обзавівся лімітованою версією із приставкою Silver Anniversary Edition у назві. Її приурочили до 25-річного ювілею моделі.

X5 Silver Anniversary Edition отримав особливий відтінок кузова – Lime Rock Grey та спеціальний шильдик на задніх дверях. Також можна відзначити збільшений дорожній просвіт, пластиковий обвіс, захист днища, багажник на даху, 20-дюймові двоколірні колісні диски з пакету M Sport, взуті у шини General Grabber. Для спецверсії запропоновано чотири нових режими руху: xSnow, xSand, xGravel та xRocks.

Салон кросовера оздоблений висококласною шкірою, яка може бути наступних відтінків: коньячного, чорного, кавового або Silverstone Sensafin. Як акценти використали вставки з карбону. Ще перед селектором передач закріпили табличку під назвою версії.

Читайте також:
Тюнери з Manhart презентували 650-сильний BMW X3 (фото)

BMW X5 Silver Anniversary Edition буде поставлятися з 3,0-літровим шестициліндровим турбодвигуном потужністю 380 к.с., який поєднується з системою повного приводу з блокуванням заднього диференціала та режимами для снігу, піску, гравію та каміння. Ще встановлено пневмопідвіску, а камери кругового огляду отримали режим для бездоріжжя. Тираж моделі обмежений 1000 екземплярами вартістю 81 тисяча доларів кожен.