X

BMW презентувала найпотужніший універсал в історії (фото)

Дебютувало третє покоління універсала BMW M5 Touring. Автомобіль отримав гібридну установку, яка зробила його найпотужнішим в історії.

Стилістично новинка виглядає дуже зловіще. M5 Touring відрізняється від стандартного універсала більш масивними бамперами, розширеними задніми колісними арками та акуратним спойлером на даху, який чудово поєднується з її подовженою лінією. Також у авто різнорозмірні колеса (спереду 20-дюймові, а ззаду – 21-дюймові) та панорамний дах Sky Lounge.

У рух універсал наводить гібридна установка на основі 4,4-літрового двигуна V8 потужністю 585 к.с., який доповнений 197-сильним електромотором. Її сумарна віддача складає 727 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Незважаючи на масу універсала у колосальні 2508 кг до «сотні» він розганяється за 3,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

Читайте також:
BMW готує подовжений спортседан 2-Series Gran Coupe L

Новий BMW M5 Touring вийде на ринок ближче до кінця поточного року за ціною від 121 тисяч доларів. Складання моделі налагодять на заводі BMW у Дінгольфінгу.