X

BMW представив ексклюзивний M5: він отримав персоналізацію на $57 000 (фото)

BMW створив спеціальну версію седана M5 із приставкою Pebble Beach Concours d’Elegance #1/1 у назві. Громадський дебют моделі відбудеться на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч, а потім її продадуть з аукціону. Виручені кошти передадуть на благодійність.

Седан є спільним проектом BMW M та BMW Individual. І існує в єдиному екземплярі. Його пофарбували у відтінок Individual Frozen Orange, який зараз виключений з палітри марки. Доповнять цей колір 20-дюймові колісні диски M Dual-Spoke Bicolor, з нанесеними на них вручну помаранчевими акцентами, та золотисті гальмівні супорти.

Салон ексклюзивного седана BMW оздоблений висококласною шкірою відтінків Kyalami та Silverstone Extended Merino. На підголівниках сидінь вишитий логотип Pebble Beach Concours d’Elegance. На порогах передніх дверей передньої панелі нанесені логотипи Pebble Beach #1/1. У компанії зазначили, що додаткові опції, включаючи пакет M Driver’s Package, Executive та Carbon, додають до роздрібної вартості моделі ще 57 тисяч доларів.

Читайте також:
На тести виїхав оновлений седан BMW 7-Series (фото)