X

BMW підготувала спецпакет для нового X3 (фото)

У червні цього року баварці презентували новий BMW X3 покоління G45. Кросовер виглядає сучасно та стильно. Однак у BMW вирішила відмовитися від М-версії, що засмутило багатьох шанувальників марки, тому моделі запропонували пакет M Performance.

Цей пакет доробок включає виготовлені з карбону компактний спліттер у передній частині і великий задній спойлер, більш спортивний бампер на кормі з новим дифузором. Також є фірмові дзеркала BMW M, карбонова кришка паливного бака та 22-дюймові легкосплавні диски з Y-подібними спицями. Зазначається, що всі елементи відкалібровані для покращення аеродинаміки авто.

Спеціально для флагмана X3 M50 xDrive компанія пропонує карбонові патрубки вихлопної системи. Усі деталі також сумісні із опціональним пакетом M Sport. Декілька елементів передбачені для салону кросовера. Серед них фірмові дверні пороги, педалі з нержавіючої сталі та спеціальні підлогові килимки з контрастним рядком.

Читайте також:
У G-Power серйозно попрацювали над новим BMW M2

BMW також пропонує анодовану алюмінієву кнопку блокування з кольоровим логотипом M та яскравіший тримач для ключів з алькантари та шкіри. Вартість цього пакету доопрацювань не розкривається.