X

Bentley анонсував найпотужніший седан у своїй історії

Британська компанія Bentley планує представити найближчим часом цікаву новинку. За повідомленням пресслужби виробника, це буде седан Flying Spur із гібридним силовим агрегатом.

Нещодавно компанія з Крю представила нове покоління спорткара Continental GT Speed ​​із гібридною силовою установкою Ultra Performance Hybrid. Вона об’єднала в собі 4-літровий 600-сильний V8 та електромотор потужністю 190 к.с. Пікова потужність системи досягає 782 к.с., що цілком достатньо щоб розігнати новинку до “сотні” за 3,1 с, а також забезпечити максимальну швидкість в 335 км/год.

Continental GT Speed ​​із гібридною силовою установкою Ultra Performance Hybrid

Крутний момент виріс у порівнянні з W12, який встановлювався на Continental GT Speed ​​колишнього покоління, з 900 до 1000 Нм, а потужність збільшилася з 659 до 782 к.с. Завдяки цьому новий Continental GT Speed ​​завоював титул “найпотужнішого Bentley за всю історію бренду”. Тепер цей титул із купе та кабріолетом розділить і нове покоління седана Flying Spur.

Вся потужність Ultra Performance Hybrid відправляється до всіх провідних коліс через 8-ступеневу роботизовану коробку передач з двома зчепленнями та електронний диференціал eLSD

Вся потужність Ultra Performance Hybrid відправляється до всіх провідних коліс через 8-ступеневу роботизовану коробку передач з двома зчепленнями та електронний диференціал eLSD. В автомобілі використовується система векторизації тяги, яка розподіляє момент, що крутить, між передніми та задніми парами коліс за допомогою центрального диференціала, а за розподіл моменту між колесами відповідає гальмівна система. За даними виробника, Flying Spur з Ultra Performance Hybrid зможе долати виключно на електротязі до 72 км, а загальний запас ходу становитиме понад 805 км.