X

За покупками з вітерцем: 87-річний пенсіонер здійснив мрію, купивши 500-сильний Chevrolet Corvette

Мужчина использует автомобиль для ежедневных поездок

87-річний чоловік Верн Іден з Вілліфорда нарешті здійснив свою давню мрію. Він став власником 500-сильного середньомоторного спорткара Chevrolet Corvette. Пенсіонер зі США використовує його для щоденних поїздок.

Ця покупка стала для нього знаковою, оскільки йому вдалося купити спорткар з ДВЗ, та ще й з середньомоторним розташуванням двигуна. В інтерв’ю The Spokesman-Review Верн зазначив, що давно придивлявся до корвета, але всі минулі покоління були передньомоторними. Тільки-но з’явилася версія із середнім розташуванням двигуна, він не роздумуючи вирушив до дилера.

Спочатку чоловік планував купити автомобіль синього кольору, але в підсумку зупинився на червоному. На його думку, цей колір найкращим чином підходить спорткару. Заповітний автомобіль йому довелося чекати майже два роки. Причиною такої тривалої затримки стала пандемія, нестача мікрочіпів та інші труднощі. Зараз він щодня насолоджується їздою на своєму Chevrolet Corvette з 6,2-літровим V8, що видає 500 к. с.

Іден Верн провів за кермом половину свого життя. Останні 44 роки йому доводилося водити вантажівки, оскільки його робота була пов’язана з доставкою продуктів. У вільний від роботи час його захопленням була сімейна ферма.

Читайте також:
Chevrolet "підірве" ринок седаном за 14 000 доларів