X

Позашляховик Ford Bronco 2021 склали з Lego

Шестое поколение внедорожника Ford Bronco впечатлило своей детализацией, ведь сходство "игрушки" с настоящим авто впечатляет

Авторство найменших Ford Bronco з конструктора належить інженеру Ford Пітеру Блекерту. Він склав деталізовані копії позашляховика, незважаючи на те, що офіційний набір від Lego ще не вийшов.

Читайте також:
Сайт просто "ліг": охочих придбати новий Ford Bronco виявилося занадто багато

На своїй сторінці в Instagram він поділився фотографіями двох Bronco — дводверної та чотиридверної версій. Перша, молодша модель, зібрана з помаранчевих деталей, друга – зі світло-блакитних. Пітеру вдалося створити іграшкові моделі дуже схожими на реальні. Тут є і знімний дах, і запасне колесо, квадратних стійках і багато іншого. Міні-версії позашляховиків Форд Бронко з Lego можуть похвалитися дверима, що відчиняються і капотом. За бажання двері і дах навіть можна зняти – все як у справжніх новинках.

Обидві міні-версії Bronco, як уже зазначалося, автор склав, використовуючи стандартний набір конструктора. Для тих, хто хотів би зібрати такі самі, він опублікував докладні інструкції. Слідуючи їм, будь-хто зможе скласти свій власний Bronco, і, можливо, навіть не один.

Читайте також:
Готовий варіант із конструктора Lego встановили на платформу з коліщатками, яка наочно демонструє роботу пристрою

Зазначимо, що останнім автомобілем в лінійці Lego Technic став Lamborghini Sian FKP 37. Вартість такого набору конструктора становить 480 євро. Така цифра набагато нижча за ціну безпосередньо італійського суперкара, але трішки завищена як для звичайного конструктора.