X

Коза пробралася в поліцейський автомобіль і напала на офіцера (відео)

Деревенская коза пробралась в полицейский автомобиль и полакомилась важными документами, а затем боднула инспектора так, что та оказалась на земле

Тварини доволі непередбачувані, покладатися на їх адекватність в тій чи іншій ситуації не доводиться. Час від часу в мережі з’являються кумедні відео, головними героями яких стають саме тварини — як дикі, так і свійські. Взяти, наприклад, козу. У поєднанні з поліцейським автомобілем контент виходить першокласний.

Рогата тварина влаштувала справжній бій. Причому воювала коза не з ким іншим, як з офіцером поліції, яка виконувала службове завдання. Коли співробітниця правоохоронних органів відійшла від автомобіля, тварина пробралася в транспортний засіб з метою поласувати важливими документами, що лежать на передньому кріслі.

Інспектору вдалося виштовхати нахабну козу з салону авто. Потім вона спробувала забрати у тварини залишки паперів, які та продовжувала жувати. Захищаючи свою здобич, опонентка з такою силою буцнула поліцейську, що та впала на землю. При цьому в останню секунду їй все таки вдалося відібрати документ у тварини.

Читайте також:
Насекомые повредили 2600 новых внедорожников Chevrolet и GMC

На жаль, незважаючи на наявність відео, помічниці шерифа в штаті Джорджія (США) довелося писати пояснювальну, в якому «нерівному бою» вона втратила важливі папери. Чи будуть покарані власники тварини за те, що залишили козу без нагляду, не повідомляється.