X

BMW 5-Series завис у повітрі після дивної аварії (відео)

Водитель пытался вернуть его на земля, потянув за крышку багажника

Деякі аварії закінчуються досить курйозно й роблять їх учасників відомими на весь світ. Теж сталося з власником цього BMW 5-Series, що зупинився на опорі ЛЕП. Відео за його участю виклали на Reddit.

На кадрах видно, що автомобіль повис передньою частиною кузова на висоті близько 1,5 метра, зачепившись за стовп. Оскільки самого моменту аварії в ролику немає, як це сталося, залишається загадкою. Зате видно, як водій вистрибує з автомобіля та намагається стягнути седан з опори, взявшись за багажник. Потім він знову забирається до салону, щось бере й спускається назад.

Судячи з семиспицевих колісних дисків, на півдорозі в небо застряг BMW 5-Series з опціональним спортивним пакетом. Який саме двигун під капотом у цього «екстремала», сказати складно. На відео не видно шильдика, а задній бампер пошкоджений. Покоління E60 BMW 5-Series поставлялося з двигунами V6 та V8 й заднім або повним приводом.

Чим закінчилася пригода седана та його власника, інформації немає. Ймовірно, їм довелося чекати на допомогу рятувальників. Не виключено, що на водія чекає покарання не лише за ДТП, а й за водіння у стані сп’яніння. Про це свідчать нетверда хода та дивні дії.

Читайте також:
Пилова буря спровокувала ДТП за участю понад 80 автомобілів (відео)