X

Автомобілі з Кореї – тренд, який захопив ринок

Говорячи про сегмент б/у автомобілів в Україні, можна сміливо виділити такий напрямок, як авто з Кореї. Виходячи з того, що купівельна спроможність, в зв’язку з пандемією COVID-19, значно впала, пропозиції корейського автопрому набули ще більшої привабливості. У чому зв’язок? Ми розкриємо це питання на прикладі однієї з лідируючих компаній в сфері підбору і доставки авто з Кореї, США, Європи, ОАЕ – PLC Group.

ТОПовими серед корейських автомобілів є такі марки, як Hyundai і Kia. Кожна з них, представляє широкий асортимент моделей, здатних задовольнити будь-який запит покупця навіть при невеликому бюджеті. В чому полягає основна привабливість корейських авто для потенційного покупця? Розповідають фахівці компанії PLC Group.

Обслуговування

Перше, і найголовніше, низька вартість обслуговування. Для багатьох покупців, цей фактор є вирішальним. У Кореї представлена велика кількість автомобілів, оснащених заводським газовим двигуном LPi. Це значить, що ТЗ заправляються виключно газом, бензобак в них не передбачений. Автомобілі з Кореї на газу мінімум на 15% дешевше в обслуговуванні, ніж ті ж “американці” і “японці” з бензиновими двигунами.

Асортимент

Моделі під будь-який запит. Аналізуючи клієнтські запити компанії PLC Group, вдалося зібрати невелику статистику.

  • Найпопулярнішими корейськими седанами визнані Hyundai Sonata, Kia K5 (у нас вона більш відома, як Optima) і замикає трійку Hyundai Grandeur.
  • Серед кросоверів варто відзначити Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe, Kia Sportage і Kia Sorento.
  • Окремий напрямок – мінівени, тут себе зарекомендували Hyundai Starex і Kia Karnival.
  • Є в Кореї і електромобілі, які за своїми характеристиками не поступаються європейським і американським аналогам – Hyundai Cona, Hyundai Ioniq.

Бюджет

Щоб купити авто з Кореї в Україні не потрібно мати величезний бюджет. В PLC Group фахівці з підбору надають ряд варіантів під бюджет від 6000 $ під ключ. З урахуванням всіх податків і необхідних зборів, а також включаючи першу реєстрацію автомобіля в Україні. Ціна безпосередньо залежить від моделі, комплектації і запитуваної року випуску.

Варто сказати відразу, що мова не йде про “битки”, “потопельників” і “котів в мішку”, якими славляться Американські майданчики. Машини з Кореї в хорошому стані якщо і вимагають вкладень, то мінімальних. Їх кінцева ціна “на номерах” виходить, в середньому, до 40% дешевше, ніж при покупці в Україні.

Купівля в PLC Group – основні аспекти

  • Робота без посередників – всі авто закуповуються безпосередньо самою компанією на провідних корейських майданчиках і аукціонах. Завдяки цьому, ви отримуєте автомобіль без будь-якої націнки, а вартість послуг значно нижча, ніж у конкурентів.
  • Послуги “під ключ” – повний комплекс, що включає в себе підбір, покупку, доставку, митне очищення, сертифікацію та постановку на облік.
  • Перед покупкою автомобіля в Кореї, проводиться повна його перевірка співробітником компанії, і покупець отримує детальний звіт про стан ТЗ.
  • Доставка авто гарантовано в тому стані, в якому воно було куплено.
  • Робота ведеться на закритих корейських аукціонах.
  • Офіси компанії PLC Group розташовані в 9-ти найбільших обласних центрах України.
  • Є можливість купити авто з Кореї в кредит або в розстрочку, з детальними умовами можна ознайомитись на сайті компанії.

Будь-які б/у автомобілі з Кореї, прорахунок яких вам зробила інша компанія, в PLC Group перерахують і привезуть дешевше, а самі авто будуть якісніші. За детальною інформацією звертайтеся до менеджерів.