X

Audi засвітила новий електрокросовер незадовго до дебюту (фото)

На Паризькому автосалоні, що відчинить свої двері 14 жовтня, компанія Audi представить елегантний електричний кросовер Q6 E-tron Sportback. Щоб підігріти інтерес шанувальників марки до новинки, її показали на тизері.

На затемненому зображенні модель показана в профіль і не повністю, а тільки її задня частина. Судячи з нього, у електрокара похила лінія даху, загострена корма, витягнуті задні ліхтарі і фактурні виштампування, що додають моделі візуальної динаміки. На даху встановлена ​​антена у вигляді акулячого плавця, є також спойлер «качиний хвіст», а на задньому крилі можна помітити порт зарядки.

За даними інсайдерів, Audi Sportback Q6 E-tron буде доступний у версіях S та RS. Кросовер буде побудований на платформі PPE та успадкує варіанти силової установки від Q6 e-tron. Тобто його запропонують з одним та двома електромоторами віддачею до 517 к.с.

Читайте також:
Audi готує конкурента BMW X1: що відомо про новинку

Запас ходу моделі обіцяно до 600 км. Його забезпечить батарея на 100 квтч. Виробництво новинки розпочнеться наприкінці цього року, а у продаж він надійде на початку 2025-го.