X

Audi S6 та S7 отримали стильні спецверсії (фото)

У сімействах Audi S6 та S7 з’явилася нова спеціальна версія з приставкою Nardo Sport Special Edition у назві. Її головною особливістю є відтінок для кузова.

Обидві моделі виконані у кольорі Nardo Grey, який доповнюють чорний дах, тоновані фари та корпуси бічних дзеркал із вуглецевого волокна. Ще спеціально для цих модифікацій виробник розробив 21-дюймові глянсово-чорні диски з особливим дизайном. Завершують стильний образ моделі темні шильдики та значки на кузові.

Інтер’єр у Nardo Sport Edition також є унікальним. Оздоблення салону обох моделей виконали натуральною шкірою кольору Jet Gray із простроченням Crimson Red. Червоні акценти також є на рульовому колесі, передній панелі та дверних картах. Паски безпеки Crimson Red, а оббивка стелі – чорна Dinamica. Жодних механічних поліпшень не проводилося.

Читайте також:
Преміальний кросовер Audi Q5 змінив покоління (фото)

Спецверсії Audi S6 і S7 наводить у рух 2,9-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 444 к.с. і 559 Нм крутного моменту. Він працює в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу Quattro. Вартість спеціального S6 починається від 95 000 доларів, а S7 – від 105 000 доларів. Такий пакет доопрацювань можна придбати окремо. Для S6 він коштуватиме 9700 доларів, а для S7 – 11 200 доларів.