X

Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі (фото)

Audi переосмислила свій хетчбек A2, що випускався 25 років тому. Модель виконали в стилі E-Tron та оснастили електричною силовою установкою.

Електромод отримав назву Audi A2 E-Tron, що не дивно, і існує в єдиному екземплярі. Від донора він відрізняється звуженими світлодіодними фарами та задніми ліхтарями, підсвіченим значком Audi у передній та задній частині, більш чистим дизайном бампера та іншими колісними дисками. Також у авто приховані дверні ручки, камери замість дзеркал заднього виду та панорамний дах із прозорим спойлером на кінці, в який вбудований стоп-сигнал.

У оснащення салону A2 e-tron включили ковшеподібні сидіння Audi Sport та використали нові варіанти оздоблення. Про інші зміни не повідомляється. Немає інформації і про силову установку. Пояснюється це тим, що модель перебуває у статусі концепту і не отримає серійну версію. Відомо, що електромод створений стажерами Audi.

Читайте також:
У лінійці Audi A3 з'явилися потужні гібриди (фото)

Нагадаємо, Audi A2 презентували наприкінці 1999 року, і на конвеєрі він протримався до 2005 року. Хетчбек досягав у довжину 3826 мм і формою кузова нагадував MPV. Саме нестандартний дизайн із короткими звісами й відштовхнув шанувальників марки. За роки виробництва всього було зібрано 176 377 одиниць A2, що стало справжнім провалом для компанії.