X

Aston Martin наймає 400 нових співробітників

Компания не справляется со спросом на спорткары нового поколения

Aston Martin розмістив на своєму сайті оголошення про найм нових співробітників на обидва своїх британських підприємства. Загалом компанія планує найняти на майданчики в Гейдоні (Уоркшир) та Сент-Атані (Уельс) понад 400 нових технічних фахівців.

Серед ключових вакансій у Гейдоні спеціаліст з кузовного ремонту, фарбування та автоелектрик. Усім обіцяна заробітна плата від 60 125 до 67 140 доларів та повний соцпакет, включаючи оплачувані відпустки та пенсію. Також є кілька вакансій з погодинною оплатою, у тому числі технологи з виробництва та мотористи.

Нові співробітники потрібні Aston Martin щоб впоратися з високим попитом на флагманський кросовер DBX 707 та спорткари Vantage й DB12. Крім того, до кінця цього року компанія представить декілька нових моделей.

Читайте також:
Представлено новий найпотужніший Aston Martin Vantage

Очікується, що новий Vantage стане найбільш продаваним спортивним автомобілем компанії, представленим цього року. Купе укомплектовано модернізованим 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 656 к.с. та крутним моментом 590 Нм. Працює агрегат у зв’язці з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF та заднім приводом. Також Vantage 2025 року відрізняється від попередника переналаштованою підвіскою, посиленими гальмами та оновленою передньою панеллю.