X

Американці створили 6-колісний Defender

Тюнінгова компанія Apocalypse Manufacturing із Флориди представила своє нове дітище – тривісний позашляховик на базі Land Rover Defender нового покоління.

Компанія Apocalypse Manufacturing багато років спеціалізується на екстремальному тюнінгу позашляховиків, перетворюючи стандартні всюдиходи на грізних монстрів. Черговий проєкт є радикально переробленим Land Rover Defender нового покоління.

Apocalypse World Ender 6×6 – це перший у світі Land Rover Defender сімейства L663 з колісною формулою 6×6 та кузовом пікап. За основу було взято варіант Defender V8 Carpathian Edition. Майстри компанії виготовили унікальну конструкцію шасі з незалежною підвіскою всіх коліс, подовжили та розширили кузов, а також додали вантажне відділення. Завдяки пневмопідвісці Defender тепер може підійматися чи опускатися на 203 мм. Система повного приводу дозволяє відключити при необхідності передню пару коліс.

Крім того, автомобіль отримав 38-дюймові позашляхові шини з 20-дюймовими литими дисками, пофарбовані в червоно-коричневий колір каркас безпеки та “кенгурятник“, багажник на даху, додаткову світлотехніку та бічними підніжками. Ціна новинки поки що не повідомляється.