X

Американський звір Ram 1500 вийшов на ринок Європи (фото)

Ram Trucks вивів на ринок Європи оновлений пікап Ram 1500, який отримав економічні силові агрегати Hurricane.

Повнорозмірний пікап має вантажопідйомність в одну тонну і може буксирувати за собою причіп масою 3,5 тонни. Головним нововведенням моделі є нові силові агрегати, які більш економічні та екологічні. Йдеться про мотори Hurricane. Базовим для пікапа є 3,0-літровий бітурбований рядний шестициліндровий двигун потужністю 420 к.с. і 636 Нм крутного моменту. Також доступна й потужніша його версія з віддачею 540 к.с. та 706 Нм. Ще модель запропонують із 3,6-літровим V6 Pentastar із гібридною технологією eTorque, що забезпечує 305 к.с. потужності та 364 Нм крутного моменту.

Також оновлений пікап Ram 1500 отримав багатофункціональний задній борт, ексклюзивну систему керування вантажами RamBox та бортовий інвертор потужністю 2 кВт. В оснащення салону включили систему Advanced Uconnect 5, а ще 14,5-дюймовий центральний дисплей, «ексклюзивний для класу» екран для пасажирів розміром 10,25 дюйми та новий подвійний слот для бездротової зарядки смартфона.

Читайте також:
Ford розіграє в Instagram унікальний Bronco для пошуків "Снігової людини"

Для шанувальників бездоріжжя до лінійки Ram 1500 додана версія Rebel, яка відрізняється збільшеним кліренсом і ще варіант RHO з амортизаторами високої продуктивності та 35-дюймовими шинами. А наступного року її доповнить повністю електричний Ram 1500 REV із запасом ходу до 563 км.