X

У кіно разом з Chevrolet: пройди тест-драйв і вигравай квитки

Официальный дистрибьютор автомобилей Chevrolet в Украине, компания «Дженерал Авто Груп», входящая в состав Корпорации УкрАВТО, предлагает воспользоваться отличной возможностью и совместить приятное с… приятным.

Незважаючи на те, що на календарі вже серпень, справжня літня погода все одно переважає в більшості міст України. Люди шукають порятунку в місцях, де можна хоча б на час сховатися від спеки і разом з тим добре провести час. Хорошим варіантом для багатьох стають торгово-розважальні центри, де можна відпочити, поїсти або ж сходити в кіно, особливо якщо мова йде про кінотеатри формату 4DX, IMAX або Cinetech.

Тому, легендарний американський бренд Chevrolet, щоб з одного боку зробити знайомство з оновленими моделями Chevrolet Cruze комфортним для потенційних клієнтів, а з іншого заохотити інтерес, раз в тиждень протягом місяця буде розігрувати квитки в кіно на двох. Щоб стати учасником розіграшу від Chevrolet досить відвідати один з ТРЦ в таких містах як Київ, Львів, Одеса, Суми чи Харків, де експонуватиметься новинка Chevrolet Cruze і заповнити анкету. Крім цього, збільшити свої шанси на виграш квитків в кіно на двох від Chevrolet можуть і ті, хто вже чітко визначилися з моделлю Chevrolet. Так, всі клієнти, які протягом місяця, починаючи з 20 серпня прийдуть в дилерські центри Chevrolet в перерахованих вище містах, заповнять анкету і пройдуть тест-драйв, також візьмуть участь в розіграші квитків в кіно, який буде проводитися кожні три дні.

Згідно з умовами, протягом місяця серед тих, хто заповнить анкети або пройде тест-драйв буде розіграно більш як 300 квитків. Двічі на тиждень за допомогою електронного сервісу-генератора RANDOM.ORG будуть визначатися переможці, а результати будуть публікуватися на офіційному сайті www.chevrolet.ua. Після чого, з переможцями чергового розіграшу зв’яжеться представник офіційного дистриб’ютора бренду Chevrolet в Україні, щоб уточнити день і бажаний сеанс і відправити квитки на електронну адресу або ж смс з номером замовлення.

Отже, шукайте автомобіль Chevrolet Cruze в одному з ТРЦ і беріть участь в розіграші:

Місто

ТРЦ

Адреса

Київ

Блокбастер

пр-т. Бандери, 34В

Київ

Магелан

пр-т. Академіка Глушкова, 13Б

Київ

Ocean Plaza

вул. Антоновича 176

Львів

Кінг Крос Леополіс

вул. Стрийська, 30

Львів

Форум

вул. Під Дубом, 7 Б

Одеса

Сіті Центр Таїрове

вул. Жукова, 2

Суми

Мануфактура

вул. Харківська, 2

Харків

Караван

вул. Героїв Праці, 7