X

Група компаній АІС оголошує про стратегічне партнерство з компанією Auto-Mall

Співпраця двох автомобільних компаній дасть змогу запропонувати автолюбителям купівлю нових автомобілів популярних європейських, корейських і японських брендів в усій Україні.

У рамках партнерства Auto-Mall здійснюватиме імпорт автомобілів, митне очищення, логістику, просування, опікуватиметься рекламою, організацією роздрібного продажу. Auto-Mall розміщуватиме* автомобілі в торгових об’єктах Групи компаній АІС. Також СТО АІС здійснюватимуть сервісне обслуговування автомобілів.

Автомобілі, придбані в Auto-Mall, забезпечуються гарантійною підтримкою. До прайсової вартості автомобіля вже входить гарантійний договір, який отримує кожен покупець у пакеті документів на автомобіль.

Автомобілі Auto-Mall пропонують за набагато привабливішими цінами, ніж у інших дилерів. До модельного ряду Auto-Mall також входять ексклюзивні моделі, які на ринку більше ніхто не представляє.

Мета проекту Auto-Mall – надати автолюбителям можливість купувати нові автомобілі європейських, корейських і японських виробників за недорогими доступними цінами:

Nissan Almera Comfort 1,6 МКПП коштує лише 309 900 грн.** і представлена в Auto-Mall ексклюзивно.

Hyundai Solaris можна придбати за ціною від 319 900 грн** за версію Comfort із механічною трансмісією, і від 326 900 грн** за версію Active+ із двигуном 1,6 л на «автоматі».

Ford Fiesta седан Trend із двигуном 1,6 л і автоматичною шестиступінчастою трансмісією пропонується за 371 900 грн.** Ця модель також представлена в Auto-Mall ексклюзивно.

VW Polo sedan Comfortline із двигуном 1,6 л і автоматичною КПП коштує 378 900 грн**

Один із найпопулярніших на ринку кросоверів Nissan Qashqai з роботизованою автоматичною трансмісією в комплектації SE коштує 548 900 грн**

Седан бізнес-класу Toyota Camry доступний на вибір із двигуном 2,0 л і 2,5 л. Ціни починаються від 673 900 грн.** За ці гроші пропонується версія з 2,0 л двигуном і АКПП в комплектації Standart+.

Детальніше про запропоновані до купівлі автомобілі можна дізнатися на сайті auto-mall.com.ua або за телефоном гарячої лінії 0800504333.

* Під «розміщенням» мається на увазі зберігання в складських приміщеннях і на майданчиках для зберігання

** Ціну зазначено за одиницю товару 2016 року випуску станом на 03 травня 2016 року і може бути змінено залежно від зміни обмінного курсу гривні проти долара США чи Євро, а також у разі зміни комерційної політики постачальника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.