X

В Україні стартував фінальний розпродаж автомобілів ZAZ 2015 року випуску

Специальное предложение, которое будет действовать до конца 2016 года, позволяет клиентам, остановившим свой выбор на одной из моделей ZAZ, сэкономить на покупке до 29 000 грн.

Випав сніг і прихід по-справжньому холодної погоди змусив багатьох знову замислитися про особистий комфорт і комфорт своїх близьких. А якщо ще мова йде і про зручність і свободу пересування, то варіантів, здатних забезпечити все це зовсім не багато. Одним з оптимальних рішень може стати доступний і надійний автомобіль. Тому, щоб зробити покупку автомобіля вигідною, офіційний дистриб’ютор автомобілів ZAZ в Україні оголошує про початок зимового сезону розпродажів.

Згідно з новими прайсів, вартість одного з бестселерів модельного ряду – ZAZ FORZA тепер становить від 218 855 грн. При цьому в оснащенні автомобіля будуть кондиціонер, підігрів передніх сидінь, повний електропакет, аудіосистема з USB-роз’ємом, фронтальні подушки безпеки, система ABS і інші корисні опції. Якщо ж клієнт захоче автомобіль ZAZ FORZA в більш багатому оснащенні Lux, ця модифікація обійдеться клієнтові в 223 665 грн.

Навряд чи варто зайвий раз акцентувати увагу на тому, що на даний момент це одна з найкращих пропозицій на ринку нових автомобілів по співвідношенню ціна-якість.

Крім цього, популярний серед українських автолюбителів, завдяки своїй невибагливості і надійності, компактний седан ZAZ SENS доступний за ціною від 173 233 грн.

Для тих же, хто вибирає автомобіль, який може забезпечити ще більше комфорту, простору в салоні, а також більш місткий багажник, в салонах ZAZ доступна VIDA за ціною від 252 525 грн.

Варто звернути увагу, що спеціальна цінова пропозиція обмежена, як за часом, так і наявністю автомобілів в дилерській мережі. Тим, хто прийняв рішення, радимо не відкладати покупку нового автомобіля ZAZ. Щоб ближче познайомитися з автомобілями, достатньо звернутись до найближчого дилерського центру ZAZ в Вашому регіоні. Контактна інформація, а також координати дилерських центрів ZAZ можна дізнатися, перейшовши сайт офіційного дистриб’ютора www.zaz.ua