X

«ФАЛЬКОН-АВТО» запрошує на Kia Драйв Тур 2016

В начале июля стартует восьмой традиционный Kia Драйв Тур - мероприятие для всех, кто любит автомобили, стремится лично испытать самые желанные новинки бренда Kia и прекрасно провести время.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», ексклюзивний дистриб’ютор Kia в Україні, запрошує всіх бажаючих відвідати одну з найяскравіших автомобільних подій цього літа – Kia Драйв Тур 2016.

Першими взяти участь у Kia Драйв Турі зможуть мешканці та гості міста Дніпро відвідавши фан-парк Євро 2016 на Площі Героїв Майдану 2 та 3 липня (початок заходу об 11:00).

Рівно за тиждень естафету прийме Львів: 9-10 липня зону активностей Kia буде розміщено у фан-парку Євро 2016 на площі навпроти Державного університету ім. Івана Франка (вул. Університетська, 1).

Слідкуйте за подальшими анонсами заходу на сайті www.kia.ua та сторінці www.facebook.com/kia.ua.

Програма етапів Kia Драйв Тур 2016 включатиме:
• Тест-драйв популярних моделей Kia, в тому числі інноваційного бестселера Kia Sportage, володаря титулу «Кросовер року в Україні» Kia Sorento, одного з найстильніших європейських хетчбеків Kia cee’d та інших.
• Майстер-класи з економічного керування автомобілем.
• Футбольні розваги для дорослих та дітей.
• Cувеніри* та багато іншого.

Зареєструватися для участі в тест-драйві у Дніпрі, Львові та Києві можна на сайті дистриб’ютора.

До зустрічі на Kia Драйв Тур 2016!

*Під сувенірами мається на увазі розповсюдження рекламно-сувенірної продукції невизначеному колу осіб. Умови розповсюдження оголошуються на місцях проведення заходів