X

854 к.с. та 2,4 секунди до сотні: представлений найпотужніший седан Audi

Німецьке тюнінг-ательє Ado X Performance представило унікальний чотиридверний RS6, який зайняв місце найпотужнішого седана компанії Audi.

За основу тюнери взяли стандартний A6 та значно доопрацювали його із застосуванням компонентів RS6. Зокрема, вони встановили на автомобіль нові фари та задні ліхтарі, агресивніші бампери, інші бічні спідниці та розширені крила. Ще замінили задні двері. Завершують образ седана 22-дюймові колісні диски BBS CH72, які відмінно контрастують із синім відтінком кузова.

Також фахівці ательє переробили салон седана, встановивши в ньому ковшеподібні сидіння, спортивне кермо та інші елементи RS6 Plus. Оздоблення виконано зі шкіри та алькантари, а у якості акцентів використано коване вуглецеве волокно.

Під капотом модернізованого седана знаходиться 4,0-літровий бітурбований двигун V8, який видає вражаючі 854 к.с. потужності. Він дозволяє авто розганятися з місця до «сотні» за 2,4 секунди і розвивати максимальну швидкість у 360 км/год при вазі в 1880 кг.

Читайте також:
Наступник седана Audi S4 виявився фастбеком (фото)

Домогтися таких показників тюнерам вдалося за рахунок переналаштування ЕБУ, встановлення інтеркулера Wagner та нової системи впуску. Ще фахівці використали 3-дюймові 200-елементні вихлопні труби зі стандартними овальними патрубками та занижену підвіску KW V4.