X

782 к.с. і 3,5 секунди до «сотні»: Bentley показав свій найпотужніший седан (фото)

Дебютувало нове покоління Bentley Flying Spur, котре стало четвертим в історії моделі. Автомобіль отримав гібридний V8 та став найпотужнішим седаном в історії британської марки.

На перший погляд, новий Bentley Flying Spur Speed ​​здається копією попередника, але невеликі зміни все таки є. Ультрарозкішний седан отримав решітку радіатора з іншим наповненням, бампер з переробленим повітрозабірником і нові 22-дюймові легкосплавні диски. Інтер’єр авто також виглядає впізнавано.

З нововведень: сидіння Welness з автоматичним регулюванням обігріву та вентиляції, панель приладів з новою графікою та 3D-вставки на дверних картах. Ще запропонована 2200-ватна аудіосистема від Naim з 19 динаміками, оснащена активними басовими перетворювачами. Доступні нові варіанти в обробці кабіни та розширений список онлайн-сервісів. Тим, хто захоче зробити Flying Spur Speed ​​ще більш розкішним, допоможуть фахівці підрозділу Mulliner.

Проте основні зміни сталися під капотом нового Bentley Flying Spur Speed. Замість W12 седан отримав силову установку «Ultra Performance Hybrid». Вона заснована на 4,0-літровому турбо двигуні V8, який доповнений електромотором і видає 782 к.с. потужності та 1000 Нм крутного моменту. Розгін з місця до «сотні» займає лише 3,5 секунди. У Bentley новий Flying Spur Speed ​​називають «чотирьохдверним суперкаром».

В електричному режимі преміальний седан може проїхати до 76 км. Такий пробіг забезпечує батарея на 25,9 кВтч. Повна зарядка займає 2 години 45 хвилин. Загальний запас ходу сягає 829 км. У стандартне обладнання також увійшла підвіска Bentley Dynamic Ride, керовані задні колеса та повний привід зі спортивним диференціалом. Доступні режими їзди: Comfort, Bentley або Sport. У продаж розкішний представницький седан надійде наприкінці року за ціною 250 тисяч доларів.

Читайте також:
Bentley відреставрував перший екземпляр седана T-Series (фото)